Kastrup luftfoto

Luftfoto i Kastrup

Luftfotografering via drone.
Luftfotografering via drone.

Mangler du at få taget et luftfoto i Kastrup eller omegn? Vi tilbyder at lave reklamefilm og helt basale luftfotograferinger, og har en spidskompetence indenfor netop disse to områder. Vi har en passion for droner, og i denne sammenhæng også for luftfotografering og skabelse af reklame- og videofilm. Vi er skabt til dig der godt kunne tænke dig et unikt billede taget oppe fra luften. Så hvis du mangler et luftfoto i Kastrup, eller en videofilm, så står vi klar med det rette udfald til netop dig. Jens Nissen er specialist når der skal laves drone fotografering, og han dækker området i og omkring Kastrup.

  • Læs mere om Jens Nissen, speciale i dronefotografering

Diverse metoder til luftfotos

Jens-dronefotos kan skabe luftfotografering og reklamefilm med diverse metoder. Den mest normale og mest populære er uden tvivl den basale luftfotografering. Udover denne metode, tilbyder vi også inspektioner samt droneoptagelser. Alt afhængig af hvad kunden ønsker, så gør vi alt for at finde lige netop det facit som kan opfylde dine krav. Så hvis du mangler et luftfoto i Kastrup, så er vi lige netop det du søger. En luftfotografering er helt overodnet set, et stort billede som er taget oppe fra. Det er altså et billede over noget større, og bruges ofte i forbindelse med nye byggeprojekter eller blot når man vil have et billede af sin grund. Her er det især gårdejere som er interesseret i et luftfoto.

Erfaring på vores område

Vi har hos Jens-dronefotos stor erfaring på vores område. Vi har haft mange opgaver som omhandler luftfotografering, og derfor vil et luftfoto i Kastrup ikke være et problem for os. Det vil være en opgave, som vi nemt og hurtigt kan håndtere. Et eksempel på en af vores opgaver, er vores luftfotografering samt dertilhørende videofilm for Gammelgård. Dette er en gård som ligger i Christiansfeld nærliggende ved Haderslev. Resultaterne blev ligesom kunden ønskede det, og det er det det handler om for os. Så hvis vores passion har en interesse for dig, så kontakt os og hør nærmere om de forskellige muligheder.

Læs mere om vores opgave ved Gammelgård her

Luftfotografering af Gammelgård v/ Hans Jørgen
Luftfotografering af Gammelgård v/ Hans Jørgen

Fokus på slutproduktet

Så hvis du har gået med tanken om at få foretaget luftfotografering eller lavet en videofilm, så kan vi altså hjælpe dig. Vi vil gøre alt for at skabe et slutprodukt som i sidste ende er med til at opfylde dine ønsker. Vi tilbyder denne service for at tilfredsstille vores kunder og dermed opnå et flot resultat på enten videofilm eller billede. Vi har især fokus på slutproduktet i den forstand at vi også tilbyder redigering. Udover vores passion for selve processen med dronerne, så gør vi også meget ud af den endelige konklusion af produktet i form af redigering af billederne.

Kontakt os gerne

Jens-dronefotos

Jens-Dronefotos © All rights reserved

Adresse: Aller møllevej 6, 6070 Christiansfeld
CVR: 38408216

Kontakt informationer

Mail: Jens@jens-dronefotos.dk
Tfl: 41 26 67 33