Luftfoto Aalborg

Luftfoto i Aalborg

Droneflyvning
Droneflyvning

Vil du gerne have taget et luftfoto i Aalborg? Hos Jens-dronefotos laver vi luftfotograferinger og andre former for droneoptagelser. Så hvis dette skulle blive aktuelt for dig, så er vi parate til at hjælpe med at få det perfekte skud eller optagelse. Vi har en stor passion på dette område, og vi elsker at flyve med droner. Så hvis du mangler et luftfoto over Aalborg, din ejendom eller noget helt tredje så kontakt os. Jens Nissen er specialist når der skal tages dronefotografering, og dækker området ved Aalborg. Vi er klar til at hjælpe dig allerede idag.

  • Læs mere om Jens Nissen, specialist i dronefotografering

Mange midler til luftfotos

Der forskellige midler som kan tages i brug, når vi skal løse vores arbejdsopgaver. Vores typiske arbejdsopgaver er luftfotos og videoer, altså filmer vi bestemte områder. Udover disse to forskellige typer, tilbyder vi også andre muligheder. Eksempelvis tilbyder vi inspektioner samt specielle droneoptagelser. Vi finder ud af hvad der passer bedst til hver enkelt kundes behov, og tilpasser vores midler derefter. Så hvis du har overvejet at få taget et luftfoto i Aalborg, så kan vi klare opgaven for dig. Et luftfoto helt generelt, er et stort billede som er taget fra en høj højde for at give et større billede af større objektiver.

Ekspertise i vores branche

Vores ekspertise i vores branche gør at vi nyder vores passion. Vores passion for at flyve med droner, tage billeder og lave videoer, er en af grundende til at vi altid leverer det bedste resultat. Vi elsker hvad vi laver, og derfor har vi altid fokus på den mindste detalje som skaber det bedste slutprodukt til vores kunder. Så hvis du mangler et luftfoto i Aalborg, så tager vi imod opgaven med åbne arme. En af vores seneste arbejdsopgaver omhandlede Overskovhus, som løbende skal renoveres. Ejerne af huset ville derfor have en luftfotografering inden renoveringsprojektet, og løbende vil de have flere luftfotograferinger så de kan se processens forløb.

  • Læs mere om vores luftfotografering ved Overskovhus her
Luftfoto af Overskovhus
Overskovhus

Fokus på den sidste detalje

Hvis du derfor har haft en forestilling om at skulle have et luftfoto af din ejendom, din hjemby eller noget helt tredje så er Jens-dronefotos lige hvad du mangler. Hos os sætter vi fokus på den mindste detalje, så vi i sidste ende kan levere et velproduceret slutprodukt. Det vigtigste for os, er at vores kunder er tilfredse med vores proces. Derfor har vi ikke kun en passion for at levere billederne via vores droner, men også for den efterfølgende redigering. Dette gør at vores billeder bliver behandlet på den bedst mulige måde, og derfor får man det bedste resultat når videoerne eller billederne er blevet redigeret.

Kontakt os gerne

Jens-dronefotos

Jens-Dronefotos © All rights reserved

Adresse: Aller møllevej 6, 6070 Christiansfeld
CVR: 38408216

Kontakt informationer

Mail: Jens@jens-dronefotos.dk
Tfl: 41 26 67 33