Luftfoto Århus

Luftfotografering i Århus

Drone i luften
Drone i luften.

Kunne du tænke dig at få taget luftfoto i Århus, så står vi klar til at klare opgaven! Vi er hos Jens-dronefotos specialister i luftfotografering og droneoptagelser, og tilbyder at tage billeder over byer, gårde eller noget helt tredje. Så længe vi kan få lov til at komme og flyve med vores drone, så er vi glade. Vi er meget passionerede omkring dette arbejde, og vi garanterer at vi kan tilfredsstille dig, hvis dette skulle være aktuelt. Så hvis du mangler et luftfoto i Århus og omegn, så kontakt os og høre allerede idag. Jens Poulsen er ansvarlig for dette område, og han kan helt sikkert løse opgaven til perfektion.

Vi kan også andet end blot at tage billeder

Hos Jens-dronefotos tilbyder vi også andre alternativer. Så hvis du ikke mangler et luftfoto i Århus, men derimod en reklamefilm, så kan vi også klare opgaven. Vi tilbyder nemlig både droneoptagelser samt inspektioner udover vores primære opgaver som er luftfotograferinger.Grunden til vi tilbyder andre alternativer, er så kunden kan få det helt rigtige resultat fra os. Vi gør altid alt hvad vi kan for at kunden for en god oplevelse når de handler med os, og derfor kan vi klare det hele for dig. Så hvis et luftfoto i Århus ikke præcis var det du søgte, så flyver vi også gerne ud og producerer en reklamefilm for dig.

Dette kan vi tilbyde

Grundet vores passion for vores arbejde, så har vi stor erfaring når vi tilbyder vores ydelser. Vi kan altså tilbyde stor know-how og ekspertise, og vi er aldrig i tvivl om hvad vi laver. Derfor vil et luftfoto i Århus være en perfekt opgave for os! Vi kan med garanti løse opgaven uden problemer, og vi sørger altid for at resultatet også er tilfredstillende hos vores kunder. En af vores tidligere opgaver bestod af at tage luftfotos og producere en film over et weekendarrangement i Haderslev. Se mere på billede og linket nedenunder.

  • Læs mere om vores weekendopgave ved Haderslev her
haderslev rorklub regatta i Haderslev
Haderslev rorklub regatta i Haderslev.

Garanti for optimalt resultat

Et luftfoto i Århus vil uden tvivl være en god gaveidé, eller blot et godt eksempel på en plakat til lejligheden. Ligemeget hvad du kunne tænke dig, så garanterer vi at du er tilfreds med det endelige resultat. Det vigtigste for os, er at kunden kan lide det endelige slutprodukt, og derfor tilbyder vi også redigering. Vi redigerer både billederne så de bliver optimale for dit behov, men også droneoptagelser så det i sidste ende bliver til en reklamefilm eller en anden slags film. Så om det bliver til et luftfoto i Århus, eller en reklamefilm så står vi klar til at hjælpe!

Kontakt os gerne

Jens-dronefotos

Jens-Dronefotos © All rights reserved

Adresse: Aller møllevej 6, 6070 Christiansfeld
CVR: 38408216

Kontakt informationer

Mail: Jens@jens-dronefotos.dk
Tfl: 41 26 67 33