Luftfoto fyn

Luftfotografering på fyn

Drone i luften

Mangler du det perfekte skud på fyn? Så kan vi hjælpe dig med at fange det optimale billede eller video. Vi specialiserer os indenfor netop dette område, og kan lave både luftfotos og reklamefilm. Vi er klar til at opfylde jeres personlige behov, så vi sammen kan få et tilfredsstillende og perfekt resultat. Så hvis du står og mangler luftfoto på fyn, så er Jens Poulsen som har speciale indenfor dronefilm i denne landsdel, klar til at flyve ud for jer.

Forskellige muligheder for luftfotos

Ved at booke os får du mange forskellige valgmuligheder. Vi tilbyder både luftfotografering, inspektion og droneoptagelser. Alt afhængig af hvad i har brug for, finder vi sammen den bedste løsning. Et luftfoto er et billede som kan give et større overblik. Alt afhængig af hvad du ønsker et luftfoto af, får du taget et billede oppe fra og ned. Denne mulighed kan især være god behjælpelig når man skal udvide, og finde ud af hvor en ny bygning eksempelvis skal bygges. Udover dette, er det en god metode hvis du blot vil have et billede af din bolig og grund.

Tidligere opgaver på fyn

Vi har før taget luftfoto på fyn med stor success. Her var det Torup Bakkegård & Orelund der ønskede en luftfotografering af deres gård, og resultatet blev rigtig godt. I dette tilfælde var der tale om et billede i fugleperspektiv af deres grund som skulle give dem et stort overblik over hvordan deres gård så ud. Så hvis du ligesom Torup Bakkegård & Orelund også er interesseret i at få et identisk billede af din gård, virksomhed, ejendom eller andet, så kontakt os allerede idag og få booket en aftale så hurtigt som muligt.

Luftfotografering af Torup Bakkegård & Orelund
Luftfotografering af Torup Bakkegård & Orelund.

Få det bedste resultat

Så hvis du står og mangler luftfoto på fyn, eller reklamefilm, så kan vi altså hjælpe dig med at få dine ønsker opfyldt. Vi har en speciel passion for det vi laver, og vil derfor altid gøre alt for at finde frem til det rigtige resultat. Udover at tage billederne med dronen, så har vi også specialiseret os indenfor redigering af billederne og videoerne. Dette vil sige, at vi kan redigere os frem til et endnu bedre og skarpere resultat med diverse effekter. Alt dette er med til at skabe det bedste resultat.

Kontakt os gerne

Jens-dronefotos

Jens-Dronefotos © All rights reserved

Adresse: Aller møllevej 6, 6070 Christiansfeld
CVR: 38408216

Kontakt informationer

Mail: Jens@jens-dronefotos.dk
Tfl: 41 26 67 33