Luftfoto København

Luftfotografering i København

haderslev rorklub regatta i Haderslev
Luftfotografering af en havn.

Står du og mangler et luftfoto i København? Hos Jens-dronefotos har vi speciale på dette område, og står klar til at hjælpe dig allerede idag. Vi kan via dronerne få skabt det perfekte billede, eller lave en unik reklamefilm. Sammen kan vi få udarbejdet et resultat som passer til dine behov. Om det blot er et enkelt luftfoto, eller en video, så kan vi finde frem til løsningen.
Så hvis du går med tanken om at få lavet en af ovenstående ting i København, så står Jens Nissen som har speciale indenfor drone fotografering, klar til at hjælpe dig.

  • Læs mere om Jens Nissen, specialist i dronefotografering

Andre alternativer til luftfotos

Når du vælger at få lavet billeder hos Jens-dronefotos, så er der mange alternativer. Hos os kan du både få lavet inspektioner, droneoptagleser og luftfotografering. Vi prøver altid at finde den bedste løsning til hver enkelt kunde, og på denne måde gør vi alt for at tilbyde den bedste service så begge parter altid afslutter handlen med et smil på læben. Generelt er et luftfoto er stort billede af et større areal. Billederne bliver taget oppe i luften, og er et rigtig godt middel til dig som har brug for at se din grund som helhed. Dette kan være en stor hjælp hvis du i fremtiden har planer om at tilbygge en garage, eller anden form for byggeri på din grund. Derudover kan vi også tage et luftfoto i København som kan være en god gave til ham eller hende, kun fantasien sætter grænser for hvad du kan bruge et luftfoto i København til.

Eksempler på vores kompetencer

Jens-dronefotos har haft mange tidligere opgaver med luftfotografering. Derfor kan vi tilbyde et luftfoto i København som uden tvivl kan opfylde dine ønsker. Vi har eksempelvis taget et rigtig flot billede af Paulinesminde, som er en gård i omegnen af Kolding. Billedet er taget oppe fra, og giver et godt overblik over hele ejendommen med byen i baggrunden. Ligesom dette billede af Paulinesminde, kan vi tage overensstemmende luftfoto i København. Så hvis du synes om vores passion, og godt kunne tænke dig et lignende luftfoto i København, så står vi til rådighed.

Luftfoto af Paulinesminde.

Opnå unikke resultater

Hvis du har overvejet en luftfotografering eller reklamefilm, så lad os hjælpe dig med at få opfyldt dine behov. Vi kan skabe enestående billeder og videoer, som du ikke vil fortryde. Vores passion gør at vi stræber efter at lave det perfekte slutprodukt. Vores speciale er udover at tage billederne, også redigering af produktet. Altså har vi også en spidskompetence når der skal redigeres eksempelvis videoer, men i dette tilfælde også billeder. Dette giver en mere optimeret udgave af den endelige løsning på billedet.

Kontakt os gerne

Jens-dronefotos

Jens-Dronefotos © All rights reserved

Adresse: Aller møllevej 6, 6070 Christiansfeld
CVR: 38408216

Kontakt informationer

Mail: Jens@jens-dronefotos.dk
Tfl: 41 26 67 33