Luftfoto Sønderborg

Luftfotografering i Sønderborg

Torup Bakkegård & Orelund
Luftoto over Torup Bakkegård & Orelund

Mangler du et luftfoto i Sønderborg eller nær området, så kan vi klare det for dig! Vi er to passionerede fyrer, som elsker at flyve ud og tage billeder med vores droner. Så hvis dette skulle være aktuelt for dig, så kontakt os og få en aftale, så skal vi nok hjælpe dig med at få det helt rigtige resultat. Via vores droner tilbyder vi både luftfotografering, men også drone optagelser. Jens Poulsen står for området omkring Sønderborg, og står til rådighed hvis et luftfoto i Sønderborg skulle have din interesse.

Tilbyder vi kun luftfotografering?

Udover at vi tilbyder luftfotograferinger, så tilbyder vi som nævnt også at lave droneoptagelser, men også inspektioner. Altså prøver vi hos Jens-dronefotos altid at give dig så mange valgmuligheder som muligt, så vi kan finde frem til det helt rigtige resultat til netop dig. Vi er meget personlige med vores kunder, og vi vil altid sørge for at de bliver tilfredse. For os er det vigtigt, at man ser tilbage på vores arbejde med et smil på læben. Tilfredse kunder er det vi lægger mest vægt på. Vores mest populære arbejdsopgave er den helt basale luftfotografering. Det er primært et billede som bliver taget af dronen, når den er højt oppe i luften. Dette giver et stort overblik, og typiske arbejdsopgaver for os er at tage billeder af ejendomme, gårde og byer. Et luftfoto i Sønderborg vil derfor være en oplagt arbejdsopgave for os.

Tidligere luftfotograferingsopgaver

Vi har hos Jens-dronefotos erfaring på vores område, da vi har prøvet det mange gange før. Derfor kan vi tilbyde en bestemt ekspertise når det kommer til luftfotografering. Derfor er et luftfoto i Sønderborg intet problem for os, og vi garanterer at vi kan løse opgaven til perfektion. En af vores seneste arbejdsopgaver var et luftfoto over Højvang. På dagen da gården blev overtaget, var vi ude og fotografere. Dette var et ønske fra de nye overtagere, da de i forbindelse med deres udendørs renovering gerne vil følge deres udvikling i et større perspektiv.

  • Læs mere om vores arbejdsopgave hos Højvang her
Højvang
HØJVANG

Vi garanterer at du er tilfreds

Hvis du derfor har overvejet et luftfoto i Sønderborg, eller område, så kontakt os og lad os løse opgaven. Om det er en standard luftfotografering eller en reklamefilm der skal produceres på baggrund af droneoptagelser, så tager vi gerne imod opgaven. Vores passion for vores arbejde, gør at vi udover at tage billederne, også laver den efterfølgende redigering. Dette er med til at gøre resultatet helt perfekt og unikt, så vores kunder er tilfredse med vores slutprodukt. Derfor skal du ikke tænke på noget når du handler med os, vi står for redigering og alt andet, du skal blot fortælle os hvad du godt vil have fotograferet.

Kontakt os gerne

Jens-dronefotos

Jens-Dronefotos © All rights reserved

Adresse: Aller møllevej 6, 6070 Christiansfeld
CVR: 38408216

Kontakt informationer

Mail: Jens@jens-dronefotos.dk
Tfl: 41 26 67 33